Hjertestien i Holsted

En hjertesti er en afmærket motionsrute, hvor der langs ruten er opsat skilte med Hjerteforeningens logo. Stien kan anvendes hele døgnet og af alle. Hjertestien i Holsted starter ved Medus. Ruten er 5,8 km lang og går både gennem naturområder og bynære områder. Det er en rundtur.  

Der er mulighed for parkering ved startstedet.

Flere steder kan der skydes genvej for at korte stien af. Dele af ruten er med fast underlag i form af asfalt eller stenmel og dermed kørestolsvenlige. Det er primært strækningen langs Østergade og ned gennem skoven, der ikke er kørestolsegnede. 

Digitale guider
Henter du Visit Vejen app’en til din smartphone, så kan du under menupunktet Oplevelser vælge Digitale guider og under Hjertestier finder du Hjertesti Holsted. Guiden viser ruten på et digitalt kort, og bruger din telefons gps-funktion undervejs, og inte-ressepunkter undervejs er beskrevet i tekst og billeder. Du kan således med din smartphone i hånden både finde vej og læse om interessepunkterne undervejs på din tur. VisitVejen app''en er gratis og kan hentes i Appstore og GooglePlay. Du skal acceptere brug af lokationsdata, for så vil du kunne bruge smartphonens gps-funktion undervejs på din tur.